Agenda

Op deze pagina vindt u alle relevante evenementen en bijeenkomsten van binnen en buiten onze regio.

ROR-training De kunst van het vragen stellen

Datum: 26 sep 2024 Locatie: Haarlem Tijd: 09:00-17:00

Deze training is geschikt voor professionals die langdurig contact hebben met mensen. Misschien werk je in een (jeugd)gevangenis of ben je het vaste aanspreekpunt voor een groep jongeren in de wijk. Deze training is voor alle professionals die te maken hebben met personen die kunnen radicaliseren, aan het radicaliseren zijn of geradicaliseerd zijn. Of je nu (jeugd)hulpverlener, maatschappelijk werker, (jeugd)agent of medewerker bent van een lokaal sociaal team.

De training wordt aangeboden door het Rijksopleidingsinsituut Radicalsering (ROR) en verzorgd door deskundige trainers. Je doet kennis op over de theorie achter socratische gespreksvoering en oefent daarnaast veel.

De training wordt fysiek aangeboden bij Gemeente Haarlem. Mochten er veel professionals van één organisatie aanwezig zijn en er ruimte beschikbaar zijn binnen die organisatie voor een fysieke training, dan kan de training ook op een andere locatie worden aangeboden. Hierover worden de deelnemers dan geïnformeerd. 

Let op: de training is kosteloos maar niet vrijblijvend. Als cursisten besluiten binnen 6 weken na aanvang van de training of op de trainingsdag zelf niet meer aan te haken (muv onvoorziene omstandigheden), dan moeten we helaas kosten daaraan verbinden. 

Aanmelden voor ROR-training De kunst van het vragen stellen