Agenda

Op deze pagina vindt u alle relevante evenementen en bijeenkomsten van binnen en buiten onze regio.

Basistraining Radicalisering en Extremisme (1 dag)

Datum: 3 okt 2024 Locatie: Haarlem Tijd: 09:00-17:00

De basistraining is bedoeld voor eerste- of tweedelijnsprofessionals die ofwel vanuit beleids- ofwel vanuit zorg- of veiligheidstaken te maken kunnen krijgen met radicaliserende individuen.
De training wordt aangeboden door het Rijksopleidingsinsituut Radicalsering (ROR). Klik hier voor meer informatie over de training en doelen.

Na de basistrainingen, biedt het ROR diverse verdiepende trainingen aan. Neem bij interesse contact met NHSV op voor de mogelijkheden (info@nh-sv.nl). 

De training wordt fysiek aangeboden bij Gemeente Haarlem. Mochten er veel professionals van één organisatie aanwezig zijn en er ruimte beschikbaar zijn binnen die organisatie voor een fysieke training, dan kan de training ook op een andere locatie worden aangeboden. Hierover worden de deelnemers dan geïnformeerd. 

Let op: de training is kosteloos maar niet vrijblijvend. Als cursisten besluiten binnen 6 weken na aanvang van de training of op de trainingsdag zelf niet meer aan te haken (muv onvoorziene omstandigheden), dan moeten we helaas kosten daaraan verbinden. 

Aanmelden voor Basistraining Radicalisering & Extremisme (3 oktober)