Agenda

Op deze pagina vindt u alle relevante evenementen en bijeenkomsten van binnen en buiten onze regio.

Online startbijeenkomst ‘Citydeal: Lokale weerbaarheid cybercrime’

Datum: 28 okt 2020 Locatie: online, aanmelden via ccv Tijd: 16:00-17:30

OOV'ers uit de eenheid Noord Holland zijn van harte uitgenodigd voor de online startbijeenkomst Citydeal 'Lokale Weerbaarheid cybercrime' op woensdag 28 oktober 2020.

 

Tijdens de startbijeenkomst zal in aanwezigheid van de minister van Justitie en Veiligheid, Ferd Grapperhaus, afvaardigingen van de ministeries BZK en EZK en burgemeesters, de Citydeal ‘Lokale weerbaarheid cybercrime’ ondertekend worden. Zowel onze cyberburgemeesters als onze regioburgemeester zal deze deal ondertekenen. de Met de Citydeal zorgen we gezamenlijk voor meer aandacht voor een belangrijk maatschappelijk probleem, in dit geval cybercrime.

Online programma 16.00 – 17.30 uur

  • Opening door dagvoorzitter Patrick van den Brink, directeur CCV.
  • Burgemeesters die deelnemen aan de Citydeal geven aan wat hun grootste uitdagingen zijn op het terrein van cybercrime.
  • Maike Borst, cyber threat analyst bij Heineken en voormalig werkzaam bij de landelijke politie, gaat in op de cyberdreiging voor bedrijven en de samenwerking met politie en overheden.
  • Ferd Grapperhaus, minister van Justitie en Veiligheid, vertelt over de cyberaanpak vanuit het Rijk en het belang om cyberweerbaar te zijn als gemeente, bedrijf en burger.
  • Ondertekening van de Citydeal ‘Lokale weerbaarheid cybercrime’.
  • Paneldiscussie met burgemeesters en bewindslieden over de verwachtingen van de Citydeal ‘Lokale weerbaarheid cybercrime’.

De startbijeenkomst vindt plaats op 28 oktober van 16.00-17.30 uur via live streaming zodat je vanuit huis of kantoor toch de bijeenkomst online kunt bijwonen.
Schrijf je nu in