CTER webinar ''Van activisme tot extremisme; methodes op- en over het randje''

DOELGROEP: Mensen die inzicht willen krijgen in de middelen die activisten en extremisten gebruiken en hoe je hiernaar kunt kijken.

INHOUD: In deze training wordt gekeken naar verschillende methodes die actoren gebruiken om hun doel te bereiken: activisme, extremisme en gewelddadig extremisme. Waarom gebruiken ze deze methodes? Het
komt regelmatig voor dat acties het randje opzoeken, hoe moet je daarnaar kijken?

PRAKTISCHE INFORMATIE: Dit interactieve webinar wordt gegeven door NTA. NTA is een onderzoeks- en adviesbureau in het sociale veiligheidsdomein. Hun advies en onderzoek richt zich op de veiligheidsthema’s gewelddadig extremisme en radicalisering. En op sociale vraagstukken die samenhangen met polarisatie. Het webinar is toegankelijk voor professionals van de organisatie die zijn aangehaakt bij de integrale aanpak CTER Noord-Holland. Indien de setting dit toelaat, vindt in het webinar interactie plaats tussen de trainer en de deelnemers. Naast een trainer is ook een ondersteunende regisseur aanwezig om de praktische zaken in banen te leiden. Er mogen geen opnames worden gemaakt van de webinars. 

AAN- EN AFMELDEN: Aanmelden voor het webinar is kosteloos. Mocht je je hebben aangemeld en onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, meld je dan ook af via de website. Aanmelden kan tot een week voor aanvang van het webinar. Enkele dagen voorafgaand aan het webinar ontvang je een mail met meer informatie over de inlogwijze. 

CTER webinar ''Van activisme tot extremisme; methodes op- en over het randje''

Aanmelden is niet meer mogelijk