Kennisbank onderwerp

Account aanvragen

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door zich te registreren.

Vanuit het Project Criminele Aanwas vinden we het belangrijk om niet alleen over jongeren te praten, maar vooral ook met jongeren te praten. Daarom zijn we Deal With It gestart. Hiermee willen we beter inzicht krijgen in de (online) leefwereld van jongeren en de rol die drugscriminaliteit daarin speelt. We vragen jongeren ook om feedback over de interventies die we willen inzetten. 

Tot nu toe waren de groepsgesprekken van Deal With It online vanwege de coronamaatregelen. In het najaar van 2021 willen we ook Deal With It sessies op locatie (bijvoorbeeld in Jongerencentra) houden. En we zullen ook online, via Instagram, in contact blijven met jongeren. 

Breng ons in contact!
Ken jij een jongere van 15-23 jaar uit Noord-Holland die het leuk vindt om mee te praten over thema’s als drugscriminaliteit, jongerencultuur en social media? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen aan Josephine of Jelle.

We komen ook graag in contact met ervaringsdeskundigen. Kun je ons in contact brengen met een ervaringsdeskundige? Neem dan  contact op met Juul.  

Een stelling uit de online Deal With It sessie 'Drugsgeld'