Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven en geen nieuws meer missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief door hieronder een account aan te vragen op onze website.

Account aanvragen

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door zich te registreren.

Online live talkshow “de ondernemer draait door”

Meldt u aan voor de online talkshow op 9 november a.s. van 17:00 tot 18:00. Het thema is “Veilig thuiswerken is het credo, of valt dat in de praktijk wat tegen?” Aan tafel schuiven o.a. aan:

  • Maria Genova - auteur van o.a. ‘Komt een vrouw bij de hacker’
  • Jan Tap  - Regionaal Platform Arbeidsbemiddeling NHN
  • Wilbert Pijnenburg - Infosequere en specialist informatiebeveiliging

Uitzending live is op maandag 9 november van 17.00 tot 18.00 uur
Aanmelding via :
www.rpcnh.nl

De coronacrisis heeft de wereld op zijn kop gezet en cybercriminelen profiteren grootschalig. We werken steeds meer thuis en dat zie je. Het aantal cyberaanvallen per maand was in april en mei van dit jaar net zo hoog als in het hele jaar 2018. Dat maakt de ondernemer op het werk én thuis kwetsbaar. En dat terwijl een kwart van die werknemers een standaard phishing mail niet blijkt te herkennen. Bij bedrijfsgerichte phishing pogingen loopt het percentage zelfs op naar 75%. In de talkshow kijken we naar hoe zakelijk en privé steeds meer in elkaar schuiven, naar het nu én naar de toekomst. Vanuit het prachtige Krachtstroom in Haarlem behandelt presentator Kevin van den Berg op eigen wijze en samen met aansprekende gasten de relatieve veiligheid van thuiswerken.