Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven en geen nieuws meer missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief door hieronder een account aan te vragen op onze website.

Account aanvragen

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door zich te registreren.

Jaarverslag 2020 en Jaarplan 2021 online!

Bekijk nu het gecombineerde en digitale jaarverslag 2021 en jaarplan 2020. 

Jaarverslag 2020

Bent u benieuwd hoe wij in 2020 in de regionale eenheid Noord-Holland de veiligheid van onze inwoners verbeterden? Bekijk dan het digitale jaarverslag 2020! Hierin leest u wat we met 34 gemeenten, het Openbaar Ministerie, de politie en met diverse publieke en private partners deden: aan welke thema's we in 2020 werkten, welke projecten en activiteiten we uitvoerden en welke effecten en resultaten we behaalden. Klik hier om het jaarverslag te openen.

Jaarplan 2021

Bent u benieuwd wat wij in 2021 in de regionale eenheid Noord-Holland gaan doen om de veiligheid van onze inwoners te verbeteren? Lees dan het digitale jaarplan 2021. In het jaarplan staat aan welke thema's we werken en welke projecten en activiteiten er worden uitgevoerd. Dit doen we met 34 gemeenten, het openbaar Ministerie en de politie samen met diverse publieke en private partners. Klik hier om het jaarplan te openen.

Gecombineerd en digitaal

Dit jaar maakten we voor het eerst een gecombineerd en digitaal jaarverslag en jaarplan. Dat betekent dat hier alle projecten van Noord-Holland Samen Veilig, het Programma Aanpak Ondermijning en het RIEC in staan. En dankzij het digitale format klikt u gemakkelijk door en ziet u de samenhang tussen de projecten. 

Vragen?

Heeft u na het lezen van het jaarverslag of het jaarplan nog vragen? Neemt u dan contact op met: info@nh-sv.nl