Themadag Van Polarisatie naar Verbinding 19 juni 2023

Themadag 'Van Polarisatie naar Verbinding'
Noord-Holland Samen Veilig nodigt professionals, die in Noord-Holland werkzaam zijn van zorg tot veiligheid, van harte uit voor de themadag ‘Van Polarisatie naar Verbinding’ op maandag 19 juni 2023.

Programma
De dag zal door bestuurlijk ambassadeurs burgemeester Anja Schouten (Alkmaar) en burgemeester Lieke Sievers (Edam-Volendam) worden geopend. Onder leiding van onze dagvoorzitter Minchenu Maduro nemen we je mee in het thema ‘van polarisatie naar verbinding’. Het programma ziet er als volgt uit:

09.00 uur        Inloop en ontvangst
09.30 uur        Spectaculaire opening
10:00 uur        Plenaire lezing door Jacqueline van Stekelenburg Verticale polarisatie als bestuurlijke uitdaging
10.45 uur        Pauze
11.15 uur        Workshopronde 1, met keuze uit 1 lezing of een van de 8 workshops
12.15 uur        Lunch
13.15 uur        Workshopronde 2, met keuze uit 1 lezing of een van de 8 workshops
14.15 uur        Pauze
14.30 uur        Inspirerende afsluiting
15.15 uur        Wrap-up
15.30 uur        Netwerken met een hapje en drankje
16.30 uur        Einde themadag

Aanmelden
Deelname aan deze dag is gratis. Hieronder kun je je aanmelden en inschrijven voor de workshops. Meld je voor 9 juni aan. Na je inschrijving ontvang je een automatische ontvangstbevestiging. Na 9 juni ontvang je meer informatie over je aanmelding, je workshopdeelname en de invulling van de dag. 

Let op: Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze themadag. Professionals werkzaam in het werkgebied van Noord-Holland Samen Veilig krijgen voorrang.

Keuze voor workshop
Er zijn 2 workshoprondes, in elke ronde kun je kiezen uit dezelfde 8 workshops en 1 lezing. Hieronder vind je de beschrijvingen en vink je aan welke workshops/lezing je zou willen volgen. Vink er maximaal 2 aan. Per workshop is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het kan zijn dat de workshop vol zit. We doen ons best om rekening te houden met de workshop van jouw voorkeur, maar kunnen dit niet garanderen. 

Graag tot 19 juni!

Themadag Van Polarisatie naar Verbinding 19 juni 2023

Aanmelden is niet meer mogelijk