Noord Holland Samen Veilig

Het samenwerkingsverband Noord Holland Samen Veilig (NHSV) is een samenwerkingsverband van 34 gemeenten, politie en het Openbaar Ministerie binnen de eenheid Noord-Holland.

Criminaliteit stopt niet bij gemeentegrenzen en veiligheidsopgaven kunnen complex, divers en veranderlijk zijn. Samenwerking is dan ook een effectieve manier om lokale problemen samen met politie, OM en andere partners in een regionale contact te bekijken en aan te pakken. 

NHSV draait vier projecten:

- Zorg en Veiligheid
- Cybercrime en gedigitaliseerde criminaliteit
- CTER 
- Ondermijning

 

Thema's

Nieuws

 • 27 nov 2020 Drukbezocht webinar over witwassen in de vastgoedmarkt

  Dit zeiden John van den Heuvel, Onno Hoes, Annerie Ploumen en Hennie Verbeek-Kusters over wat jij kunt doen om witwassen in de vastgoedmarkt tegen te gaan. 

 • 9 nov 2020 Online eyeopener 'Bewustwording en kennisbevordering LVB & uitbuiting' op 8 december

  MET OPEN OGEN...
  Jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) lopen onder andere meer kans om als slachtoffer en/of dader betrokken te raken bij criminele of seksuele uitbuiting.

 • 4 nov 2020 Webinar Dat zit vast goed(?)! - 26 november van 10.00 tot 11.00

  Misdaadverslaggever John van den Heuvel bespreekt de impact van witwassen in de vastgoedmarkt. “Criminelen maken misbruik van de complexiteit van het aankoopproces: ze hebben te maken met makelaars, financieel- en hypotheekadviseurs, banken en notarissen. Niemand ziet het hele plaatje en zo weten criminelen door de mazen van de wet te glippen. Dat is niet alleen illegaal, daarmee schaden ze ook het imago van de vastgoedmarkt.”

Account aanvragen

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door zich te registreren.